BuJo Inspirációk – Navigáció

A Bullet Journalod gördülékeny használatához elengedhetetlen, hogy jól eligazodj benne. Hogy egy-két mozdulattal fel tudd lapozni azt az oldalt, ahol a keresett információ található. Nagyon sokféle technika közül választhatsz, hogy mindent könnyen megtalálj. Erről bővebben írtam már ebben a bejegyzésben.

Keresd fel a Pinterest táblámat, ahol további ötleteket gyűjtöttem össze neked a témában. Nem csak inspiráló képeket találsz, hanem minden képet ellátok pár személyes gondolattal is.

Mint ahogy majdnem mindenre, úgy a navigálásra is igaz, hogy a kevesebb néha több. Hiába jelölöd meg az összes fontos oldalad szélét egy washi tape-pel, a végére annyi jelölésed lesz, hogy semmi segítségedre nem lesz ez a fajta módszer. De ha csak a havi tervezők szélére ragasztasz dekortapaszt, vagy a különböző témákat térben elkülönítve címkézed fel, akkor már egyszerűen tudsz keresni ezzel a technikával is. (Csak a lap szélének egyharmadára ragasztasz washi tapet és attól függően, hogy milyen kategóriát jelölsz, felülre, középre vagy alulra helyezed a dekortapaszt.)

Ide kattintva tudsz eljutni a Pinterest táblámra.