IMG_1490_Lr_Ps_web

Rendezett és szervezett élet, több szabad idő?

A te hétköznapjaid is telhetnek örömtelien!

Bemutatom a FÜZETTEL AZ ÉLETEM online klubot, ahol rendszeres inspirációt kapsz életed vezetéséhez, hogy gördülékenyen menedzseld az életed és igazi megvalósítóvá válj.

PwF_Asset 5_hun

Mi az a Füzettel az életem Klub?

Egy online tér, ami támogat téged abban, hogy

  • nyugodtabbá váljanak a hétköznapjaid a tervezési szokásaid kialakításával,
  • megtaláld a neked megfelelő eszközöket a saját tervező füzeted vezetéséhez és úgy leld benne az élvezetedet, hogy ne váljon időrablóvá a vezetése,
  • gördülékenyebben szervezd az életedet, legyen szó akár a pénzügyekről, a háztartásról, vagy a családi ügyek összehangolásáról,
  • és mindezt úgy, hogy önmagadat helyezed előtérbe, és az életed vezetése új irányt vesz.

Egy hely, ahol a tudatosság és a praktikusság kéz a kézben járnak, és gyakorlati eszközöket kapsz életed vezetéshez és szervezéséhez, hogy egy olyan életet teremts magadnak, ahol jó lenni.

Júniusi témánk: Vissza az alapokhoz

Egy üres füzet, ami egyszerre naptár, teendőlista és jegyzetfüzet: a te egyedi és csak rád jellemző tervezőnaplód, ami jobbkezedként támogat és megkönnyíti az életed.

Hogyan csináld és mit kerülj el messzire?

Amennyiben most ismerkedsz a lehetőséggel, lépésről lépésre fogom a kezed,

amennyiben gyakorlott „füzetvezető” vagy, lehetőséged lesz letisztázni a rendszered. 

2024. június 2-án személyes klubtalálkozón vehetsz részt Budapest XI. kerültében!

Bónusz: A Kreatív időtervezés című könyvet 5940 Ft helyett 980 Ft-ért vásárolhatod meg a szállításért sem kell fizetned!

A kedvezményes árhoz egyedi kuponkódot küldök neked a jelentkezés utáni visszaigazoló levélben!

2024.05.31. este 10-kor zár a klub

nap
óra
perc

Csatlakozz és indulj el egy rendezettebb élet felé!

HAVI előfizetés

30 naponta megújuló előfizetés

5 990 Ft/hó

Mintha ezt rólad írták volna, igaz?

jelenleg

pedig te is vágysz

Hiszem, hogy felül tudsz emelkedni a téged terhelő feladatokon és hatással lehetsz életed alakulására. Életed rendezetté válásával együtt te magad is kiegyensúlyozottabb leszel, hiszen egyre több olyan dologra marad időd, ami kedves számodra.

A klubban lépésről lépésre megmutatom neked, hogyan csináld!

Motiváció és rendszer

Keresgélés helyett megtalálsz minden fontos információt a füzeted vezetésével kapcsolatban egy helyen, és életed szervezéséhez is ellátlak elegendő munícióval, hogy ki tudd alakítani a saját rendszered.

Inspiráció és megvalósítás

Ellátlak ötletekkel és gyakorlatban is bemutatom, hogyan tudod megvalósítani a hallottakat, látottakat, hiszen tervezni jó és a feladatok vezetése is lehet élvezetes.

Élmény és fejlődés

Megmutatom, hogyan tudsz könnyedén közelíteni a füzetedhez, hogy a vezetése élmény legyen számodra és ne egy újabb feladatként éld meg. A hab a tortán, hogy a füzeted fejlesztésével párhuzamosan te is fejlődni fogsz, legyen szó akár a maximalizmus elengedéséről, vagy akár a szétszórtság leküzdéséről.

Kinek való leginkább a Füzettel az életem Klub?

Szereted a papír- és írószereket, szeretsz kézzel írni

Igényed van rá, hogy rendezettebbé váljon az életed, és hajlandó vagy tenni érte

Szeretsz új ismereteket szerezni, nyitott vagy, sablonok helyett az egyedi megoldásokban hiszel

Most ismerkedsz a papíralapú tervezéssel, és tele vagy kérdéssel

Már vezetsz egy ideje saját tervezőnaplót, de sok bizonytalanság van benned

Rutinos füzetvezetőnek számítasz, szívesen inspirálódsz és fejleszted a füzeted

Miben fog segíteni Neked a Klub?

 Megismered, hogy egy üres füzet hogyan segít életed megszervezésében, és hogyan tedd rendezetté az életedet. 

Rutinos tervezővé válsz, aki nem sablonokat követ, hanem rugalmasan reagál az aktuális igényeire.

Egy olyan eszköztárhoz férsz hozzá a meglévő anyagok segítségével, ahol választ találsz a felmerülő kérdéseidre füzetvezetés, tervezés és életszervezéssel kapcsolatban.

Rendszeres inspirációt kapsz a heti feladatok és gondolatok, valamint a friss havi téma által, ami segít fenntartani a motivációdat és támogat a megvalósításban.

Szervezettebb leszel és több időd marad önmagadra!

 

Hogyan épül fel a Füzettel az életem Klub?

A klub anyagai négy fő téma köré csoportosulnak

Tervezés

Tervezni jó! Ha a rutinjaid részévé teszed a tervezést, nem csak nyugalmat és szabadságot kapsz, de képes leszel megvalósítani a céljaid is.

Életszervezés

Amint átveszed az irányítást az életedet övező feladatok felett, rendezetté válik az életed.

Önfejlesztés

A füzeted vezetése során észrevétlen fogsz fejlődni, de a klub berkein belül lehetőséged lesz tudatosan is fejleszteni magad, hogy életed egyre jobbá váljon.

Füzetvezetés

A tervezés, életszervezés és önfejlesztés témákat mind a füzetünk tükrében dolgozzuk fel, rögtön kapsz gyakorlati tippet is hozzájuk, de önmagában a füzet vezetésével és kialakításával is foglalkozunk.

Milyen tartalmakat kapsz a klubban?

Belépéskor Hozzáférsz a meglévő anyagokhoz

Hetente frissülő tartalom –Havi téma köré rendezve

Elindulsz
a rendezett élet felé vezető úton

Hétről hétre érkezik számodra egy feladat, melyet elvégezve lépésről lépésre tudod kialakítani a saját életszervezési rendszeredet az öngondoskodó életmenedzsment módszeremmel.

Fejlődsz a feladataid és időd kezelésében, tervezésben, megvalósításban, a háztartási feladatok ellátásában, és megtanulod önmagadat előtérbe helyezni úgy, hogy mások érdekeire is figyelsz.

Az út ízelítő az Örömteli életszervező csoportos mentorprogramomból, ahol még átfogóbban foglalkozunk a témával.

Szia!

Cili vagyok.
Én vezetem a klubot.

Szerintem pont úgy kezdődött nálam is ez a „több, mint hobbi”, mint nálad. Szerettem volna megtalálni a módot, hogy az életemet övező ezernyi feladat ne felejtődjön el. Legyen valami segítség, hogy haladjak velük, időben kész legyek azzal, ami kell. Hogy megvalósítsam a céljaimat. A  tervezőnaplóm, a saját füzetem vezetése, kitalálása és elkészítése iránti lelkesedésem évek óta töretlen. Ez azért van így, mert ismerem a módját, hogyan lehet szabadon, kötöttségek és elvárások nélkül, mégis kiszámíthatóan vezetni egy tervezőnaplót úgy, hogy az tényleg segítség és ne egy plusz feladat legyen.

 Számtalan lehetőség van előttünk, ahogy a saját füzetünket vezetni tudjuk, a lényeg, hogy mindig a jelenkori önmagunkhoz igazítsuk a füzetünket, ne mások által, vagy korábbi énünk által kitalált sablonokat kövessünk, hanem finoman reagáljunk jelenlegi igényeinkre. De mégis hogyan lehet ezt megvalósítani?

Ez az, amiben ez a klub segíteni fog neked.

Választ kapsz a felmerülő kérdéseidre, rendszeres inspirációval látlak el, rutinos tervezővé válsz, gyakorlott füzetvezető leszel és folyamatos lesz a fejlődésed.

 

Hiszek abban, hogy egy füzet, amit saját magadnak készítesz, oly módon tudja segíteni az életedet, mint ahogy semelyik másik előregyártott napló sem tudja. Így ugyanis aktívan részt veszel a füzeted kialakításában, megismerve ezzel önmagadat, az életedet, a füzeted készítése során pedig napról napra átélheted az alkotás örömét, a füzeted jobbkezedként támogat a hétköznapok során.

Júniusi témánk: Vissza az alapokhoz

Egy üres füzet, ami egyszerre naptár, teendőlista és jegyzetfüzet: a te egyedi és csak rád jellemző tervezőnapló.

Hogyan csináld és mit kerülj el messzire?

Amennyiben most ismerkedsz a lehetőséggel, lépésről lépésre fogom a kezed,

amennyiben gyakorlott „füzetvezető” vagy, lehetőséged lesz letisztázni a rendszered. 

Klubtagok üzenik

jó inspiráció, ha érzed, hogy szükséged lenne kézzel, nem hagyományos naptárba vezetni a dolgaidat, de egyedül nem tudsz ráérezni, hogyan lenne neked a legjobb, vagy nem tudsz frissíteni az oldalakon, nincs időd rá, hogy végigböngészd az interneten megtalálható kismillió ötletet
anoním kérdőív
Drága Cili! Imádom a könyvet, és nagyon igyekszem fenntartani a lelkesedésem... Amióta találkoztunk mindig vissza cseng bennem néhány szavad és az állandóan mosolygós arcod, a pozitív energiáid! Szívesen vennék részt még amolyan fecsegős, klubbos alkalmakon, de tudom egyre nehezebb!
B. Annamária
Nagyon szeretm Cili stílusát, ahogy beszél, magyaráz. Az ötletek szuperek, és sok a jó téma. Ha valaki keresi a jó füzethasználat módját, Cili tuti biztosan és maximális odaadással vezetett füzetei nagyon sok inspirációt adhat. De egy biztos. Nélkülünk nem menne! 😉
Ancsa

Milyen témákban kapsz azonnali választ a benned felmerülő kérdésekre csatlakozás után?

Pár példa arra, hogy milyen videókat találsz a klubban:

havi témák

tervezz velem videók

eszközök

Csatlakozz a klubhoz

és indulj el egy rendezettebb élet felé!

HAVI előfizetés

30 naponta megújuló előfizetés

5 990 Ft/hó

Lennének kérdéseid?

Az alábbiakban igyekszem minden kérdésedre válaszolni a jelentkezéssel és a klubbal kapcsolatban.

Az „Éves tagságot választok”, vagy a „Havi tagságot szeretnék” gombra kattintva átkerülsz a jelentkezési oldalra, ahol az adataid megadása után a Fizetés gombra kattintva tudod leadni a jelentkezésedet a klubba, az első tagdíj befizetésével, bankkártyával, kártyaregisztrációs fizetéssel a SimplePay rendszerén kersztül.

A tagdíjat kizárólag bankkártyával tudod kifizetni, a kártyaregisztrációt elfogadva. Ez a fizetési mód a legkényelmesebb mindkettőnk számára. Így semmi további tennivalód nincs a tagságod megújításával kapcsolatban. A tagsági díj automatikusan levonódik a választott tagsági periódus (hónap vagy év) szerint a tárolt bankkártya adataid alapján.

A bankkártya adataidat nem én tárolom, nem is ismerem azokat. A fizetés az OTP SimplePay zárt rendszerén keresztül történik.

Jelentkezés után több emailt is fogsz kapni. 

Kapsz egy értesítőt a SimplePay-től a tranzakció adataival.

Kapsz tőlem egy visszaigazoló levelet a jelentkezésed sikerességéről. Ennek a levélnek a végén van egy link, amin keresztül bármikor lemondhatod az előfizetésedet.

Kapsz egy köszöntőlevelet tőlem.

Levélben küldöm az elektronikus számlát.

Kapsz egy értesítő levelet a rendelés adataival és a következő vonás időpontjával.

Kapsz egy értesítő levelet, hogy sikeresen regisztráltál a tagsági oldalra. Ez a levél tartalmazza a felhasználó nevedet és a jelszavadat, amivel be tudsz lépni a Klub felületére.

Tehát jelentkezésed után rögtön be tudsz jelentkezni a Klub felületére.

Havi tagság esetén 30 naponta kerül levonásra a tagdíj, ami a jelentkezésed napjától számolódik.

Éves tagság esetén évente egyszer kerül levonásra a díj, a jelentkezés napjától számított éves periódusban.

A tagsági díjad nem fog változni, fix. 

A havidíj emelkedése az aktív előfizetéssel rendelkezőket nem érinti,  a jelentkezésükkor elfogadott áron élvezhetik a tagságukat továbbra is.

A tagságodat bármikor lemondhatod a sikeres jelentkezést visszaigazoló email alján lévő link segítségével. A tagság esedékességéről kapsz tőlem minden hónapban egy tájékoztató levelet, ebben is találsz majd egy lemondásra szolgáló linket.

Az előfizetés lemondásával tagságod azonnal megszűnik, a Klub tartalmaihoz nem férsz hozzá tovább.

A Füzettel az életem Klub anyagai teljes mértékben digitálisak, a klubtagsági oldalról éred el őket. 

A havi témáról email-ben is értesítelek téged. Hetente kerülnek fel az új anyagok.

A Klub anyagai között vannak videós és szöveges formátumúak is, valamint hanganyagokat is találsz majd a programban.

A zárt tagsági oldalról mindent elérhetsz korlátlanul a tagságod alatt. Az anyagok menüpontokba vannak rendezve és kategóriánként csoportosítom neked őket.

Ha most csatlakozol , folyamatosan haladhatsz a friss tartalmakkal, ha valamit ismételni szeretnél, vagy újra megnéznél, azt is bármikor megteheted.

Későbbiekben ez a rendszer változni fog, de téged ez nem fog érinteni.

A klubfelületre belépve a Kezdd itt! menüre kattintva megmutatok és leírok mindent a Klub használatával kapcsolatban. 

Az oldal tetején és oldalán lévő menüsor segítségével egyszerűen meg tudod találni az aktuális, és a régebbi tartalmakat is. 

Tőlem is mindig tudsz kérdezni a Klubhoz tartozó zárt Facebook csoportban, vagy emailben.

Igen. A Klub felülete a zárt tagsági oldal, ahol minden anyag fent van. 

A zárt Facebook csoport egy lehetőség a kapcsolatok mélyítésére, de nem feltétele a tagságnak, és nem kötelező a jelenlét.

Szeretném, ha aktív tagja tudnál lenni a klubnak, ha élnéd és élveznéd a benne lévő anyagokat, feladatokat, ezért úgy álmodtam meg őket, hogy könnyen be tudd illeszteni az elvégzésüket a hétköznapjaidba.

Havi egy hosszabb videóra számíts, amiben a havi témát járjuk körül. Ez fél és egy óra időtartam között van. 

A heti feladatok megismerése, 10-15 percet vesz majd igénybe, az alkalmazása pedig a füzetvezetési rutinodba illeszkedik majd.

Ezen felül vannak rövid videók technikákról, eszközök használatáról, kicsit hosszabb tervezz velem videók, élő bejelentkezés a Fb csoportunkba (aminek a felvétele felkerül a tagsági oldalra). Ezeket bármikor meg tudod majd nézni, amikor egy kis extra szabadidőd van. Ha havi egyszer tudsz erre időt szánni, akkor sem „maradsz le” az anyaggal. Egyáltalán nincs olyan, hogy le tudnál maradni bármiről.

Heti egy óra időráfordítással meg tudod nézni a friss anyagokat, és fel is tudod dolgozni azokat. Ez alól kivételek a kihívások, amiket napi elköteleződéssel végezve, igazi robbanást fogsz elérni a kihívás témájában.

Share on Facebook Share
Share on TwitterTweet
Share on Pinterest Share

Az oldalon a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használok. Az adataid védelméről és a sütikezelésről bővebben olvashatsz az Adatkezelési tájékoztatóban

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás