Ünnepeljünk egy nyereményjátékkal

A zezil 2021-ben az 5. szülinapját ünnepli, és egy minden eddiginél nagyon nyereményjátékkal vár Téged!

5 csodálatos Leuchtturm1917 jegyzetfüzetet sorsolok ki, mindegyik füzet mellé pedig egy további ajándék jár a nyereményjátékban résztvevő 5 partner felajánlásaként.

A játék 2021. július 19-én indul és augusztus 4-én, este 10 órakor zárul.

Nézzük a részleteket!

A nyeremények

1 –  Leuchtturm1917 Bullet Journal második kiadás – blush szín, pontozott lapok ÉS a Svidiadesign felajánlásaként matricák

A Lt1917 Bullet Journal füzetének második kiadása már 120 grammos papírral készült és az első kiadás extrái mellett újabb funkciókkal bővült. További részleteket itt találsz a füzetről.

A füzeted vezetésének élményét tovább növelheted szívmelengető matrciákkal. A csomag Svidiadesign által gyártott és forgalmazott matricákat is tartalmaz. Itt és itt tudod megnézni, milyen stílusú matricákra számíts, ha ezt a csomagot választod.

2- Leuchtturm1917 120 grammos papírral készült jegyzetfüzete, fekete színben ÉS a Kalligráf megoldások által felajánlott Nyári kalligráfia ötlettár e-book

A Leuchtturm1917 cég újdonsága a 120 grammos papírral készült füzet, amiről itt találhatsz részleteket.

Mi is lenne jobb kiegészítője egy ilyen füzetnek, mint a hamis kalligrafikus írás gyakorlását segítő e-book, teli nyári mintákkal, így mire oda kerül a sor, a füzetedbe már igazán szép feliratok kerülnek majd. Az e-book a Kalligráf megoldások felajánlásaként érkezett, akit megtalálsz ezen az oldalon.

3 – Leuchtturm1917 puhafedeles jegyzetfüzet akvamarinkék színben ÉS Filofax Planner Stencil a Scrapbookwebáruház felajánlásával

A puhafedeles jegyzetfüzetek előnye, hogy sokkal könnyebbek a keményfedeles társaikkal szemben. Ez az akvamarinkék színű füzet ponthálós számozott oldalakkal készül és ugyanúgy síkra nyitható, mint a nagytestvére.

További részleteket itt találhatsz a puhafedeles Lt1917 jegyzetfüzetekről.

A tervezőoldalaid elkészítését a stencilek használata fel tudja gyorsítani és változatossá is teheti. Most a Scrapbook webáruház felajánlásával megnyerhetsz egy kifejezetten tervezőkhöz készült stencilt. Az oldalon további BuJohoz használható eszközök közül tudsz válogatni, amit Gigi, a cég vezetője személyes gondosságával válogat össze Nektek, hisz ő is a BuJo kedvtelője.

4 – Leuchtturm1917 klasszikus jegyzetfüzet rising sun színben ÉS a Rajzshop.hu felajánlásaképpen egy 2 db-os Tombow Fudenosuke ecsetfilckészlet

A Leuchtturm1917 cég minden évben új színeket vezet be, a korábbi akvamarinkék, az 5 csomagban található warm earth és ez a kellemes meleg narancs szín az idei év újdonságainak számítanak. A klasszikus jegyzetfüzetekről itt olvashatsz bővebben, ez a füzet sima, így semmi nem korlátozhat a használatában.

Az ecsetfilcek használatában az a jó, hogy egyetlen mozdulattal tudsz dekoratív feliratokat készíteni. A vonal vastagsága attól függ, hogy mennyire nyomod le a papírra a filcet, így könnyedén tudsz játszani a vonalvastagságokból eredő hatásokkal. A Rajzshop.hu felajánlásaként Tiéd lehet egy 2 db Tombow ecsetfilc szett. A Rajzshop a Tombow magyarországi forgalmazója, így garantáltan széles választékban találod meg náluk a márka különböző termékeit, sok más gyönyörűség mellett, ráadásul a cég egy nagyobb üzletbe költözött idén nyáron, így személyesen is kényelmesen tudsz válogatni a termékek között, sőt, több eszközt ki is tudsz próbálni, így nem zsákbamacskát veszel.

5 – Leuchtturm1917 klasszikus jegyzetfüzet warm earth színben ÉS a Fiók Shop felajánlásaként egy Midori E-clips kapocs

Ez a kellemes barna színű jegyzetfüzet, a maga 251 oldalnyi ponthálós lapjával igazi kedvenced lesz. A füzetedben való navigálást pedig ilyen, igazi különlegességnek számító kapcsokkal tudod megkönnyíteni. Ugyan a jegyzetfüzetben két könyvjelző szalag is megtalálható, de ha több kedvenc oldalad is van, amit egyetlen mozdulattal meg szeretnél találni, akkor ezek a kapcsok nagy segítségedre lesznek.

Ennek az ajándéknak a felajánlója a Fiók Shop, a Leuchttturm1917 jegyzetfüzetek hivatalos magyarországi forgamlazója, így minden újdonságot náluk keress először, vagy a webshopjukban, vagy a budapesti üzletükben.

A nyereményjáték a Leuchtturm1917, a Fiók shop, a Rajz shop, a Scrapbookwebáruház, a Kalligráfmegoldások és a Svidiadesign támogatásával valósult meg. Köszönjük Nektek!

A részvétel feltételei

 1. Töltsd ki a lenti jelentkezési űrlapot! Itt tudod jelezni, hogy melyik csomagot szeretnéd majd megnyerni, illetve az űrlapon megadott email címeden tudlak majd értesíteni a nyereményedről.
 2. Válaszolj helyesen az űrlapban lévő kérdésre: Mikor született az első blogbejegyzés a zezil.hu oldalon? (Bizony, ezért a csodás nyereményekért idén meg kell dolgoznod!)
 3. Igazold vissza az email címed. Figyelem! Az űrlap kitöltése után kapsz tőlem egy emailt, amiben meg kell erősítened a jelentkezésedet! Ebben a levélben lesz egy link, arra kell kattintani a megerősítéshez. Ha ezt nem teszed meg, nem kerülsz be a résztvevők közé.
 4. Ez alá a Facebook poszt alá, vagy ez alá az Instagram poszt alá linkeld be egy barátodat, és ajánld neki valamelyik csomagot az 5 közül! Vajon elég jól ismered ahhoz, hogy kitaláld melyiknek örülne legjobban?
 5. Nem feltétele a részvételednek, hogy megoszd a játékot, vagy kedveled a zezil oldalát Facebookon vagy Instagramon, de örömmel veszem, ha segítesz népszerűsíteni a játékot, illetve ha érdemesnek találod a felületeimet a követésre!

A nyereményjáték során 5 nyertest fogok sorsolni.

A játékban megnyerhető Lt1917 jegyzetfüzetek A5-ös méretűek és a narancssárga kivételével (ami sima) ponthálósak.

Ha a jelentkezés során bármilyen problémád lenne, kérlek a cili (kukac) zezil.hu email címre írj, a közösségi média felületeken küldött üzeneteket nem minden esetben tudom megválaszolni. Köszönöm!

A nyereményjátékra a jelentkezés lezárult.

A nyerteseket emailben értesítem.

Köszönöm, hogy velem játszottatok!

A játék további részletei:

 1. A játék 2021. július 19-én  indul és 2021. augusztus 4-én (a zezil szülinapján 🙂 )este 10 órakor ér véget.
 2. Sorsolni azok közül a jelentkezők közül fogok, akik megfelelnek a fentebb közzétett „részvétel feltételeinek”, A sorsolást 2021. agusztus 4-én este a random.org segítségével végzem.
 3.  A sorsoláson csak azok a jelentkezők vesznek részt, akik 2021. augusztus 4-én tagok a hírlevéllistámon.
 4. A játékból automatikusan kizárásra kerül, aki rossz email címet adott meg, vagy hibásan adta meg azt, mivel így nem tudom értesíteni a nyereményről. Ha a sorsolás olyan résztvevőnek kedvez, akinek hibás az email címe, újra sorsolok.
 5. A játékban csak magyarországi levelezési címmel rendelkező vehet részt. (Ha külföldről szeretnél játszani, kérj meg egy Magyarországon élő ismerősödet vagy rokonodat, hogy küldhessem oda a csomagot.)
 6. A játékban való részvétel feltétele, hogy el legyen küldve az űrlap és valós email címet adj meg, amin a játék további részleteiről informálni tudlak.
 7. A játéknak nem feltétele, hogy Facebookon kedveld a zezil -kreatív idő tervezés oldalát, de ha érdekel a Bullet Journal vagy a funkcionális tervezés és szívesen olvasol a témában, akkor kedvelés esetén könnyebben eljutnak hozzád a tartalmaim. Minden megosztásnak örülök.
 8. A nyertest emailben értesítem. A nyertes nevét hírlevélben megosztom a résztvevőkkel, és szükség esetén e bejegyzés alján és a Facebook oldalamon egyaránt nyilvánosságra hozhatom (ebbe a játékra való jelentkezéssel beleegyezel) .
 9. Amint elküldi a nyertes a levelezési címét, már küldöm is a nyereményt. A szállítási költség engem terhel.
 10. A nyereményjáték a zezil játéka. Jelentkezéseddel igazolod, hogy elolvastad és elfogadtan az adatvédelmi nyilatkozatomat. A kérdőívben megadott adatokat bizalmasan kezelem és nem küldök spamet.
 11. A Facebook semmilyen módon nem vesz részt a játékban és nem támogatja azt.
 12. Örülök, hogy részt veszel a játékban és megadhatom az esélyt neked, hogy egy gyönyörű jegyzetfüzettel gazdagabb legyél.

One thought on “Ünnepeljünk egy nyereményjátékkal

Comments are closed.