Nyerj egy Lt1917 füzetet 2022-re!

Nyerj egy Leuchtturm1917 jegyzetfüzetet 2022-re!

Azt hiszem, ezt igazán nem kell ragozni!

A játék 2021. december 9-én indul és 14-én este 10 órakor zárul.

Nézzük a részleteket!

A nyeremények

1 – Leuchtturm1917 klasszikus jegyzetfüzet port red színben (sima)

A klasszikus jegyzetfüzetekről itt olvashatsz bővebben, ez a füzet sima, így semmi nem korlátozhat a használatában.

2 –  Leuchtturm1917 Bullet Journal második kiadás – fekete színben (pontozott lapok)

A Lt1917 Bullet Journal füzetének második kiadása már 120 grammos papírral készült és az első kiadás extrái mellett újabb funkciókkal bővült. Ebben a videóban bemutatok egy ilyen füzetet púderrózsaszín színben:

3 – Leuchtturm1917 puhafedeles jegyzetfüzet warm earth színben (pontozott)

A puhafedeles jegyzetfüzetek előnye, hogy sokkal könnyebbek a keményfedeles társaikkal szemben. Ez a füzet ponthálós számozott oldalakkal készül és ugyanúgy síkra nyitható, mint a nagytestvére.

További részleteket itt találhatsz a puhafedeles Lt1917 jegyzetfüzetekről.

A nyereményjáték a Leuchtturm1917 támogatásával valósult meg. Köszönjük Nektek!

A részvétel feltételei

  1. Töltsd ki a lenti jelentkezési űrlapot! Itt tudod jelezni, hogy melyik füzetet szeretnéd majd megnyerni, illetve az űrlapon megadott email címeden tudlak majd értesíteni a nyereményedről.
  2. Igazold vissza az email címed. Figyelem! Az űrlap kitöltése után kapsz tőlem egy emailt, amiben meg kell erősítened a jelentkezésedet! Ebben a levélben lesz egy link, arra kell kattintani a megerősítéshez. Ha ezt nem teszed meg, nem kerülsz be a résztvevők közé.
  3. Ez alá a Facebook poszt alá, vagy ez alá az Instagram poszt alá írd meg nekünk, hogy te kezdesz-e új füzetet január elsejével?
  4. Nem feltétele a részvételednek, hogy megoszd a játékot, vagy kedveled a zezil oldalát Facebookon vagy Instagramon, de örömmel veszem, ha segítesz népszerűsíteni a játékot, illetve ha érdemesnek találod a felületeimet a követésre!

A nyereményjáték során 3 nyertest fogok sorsolni.

A játékban megnyerhető Lt1917 jegyzetfüzetek A5-ös méretűek.

Ha a jelentkezés során bármilyen problémád lenne, kérlek a cili (kukac) zezil.hu email címre írj, a közösségi média felületeken küldött üzeneteket nem minden esetben tudom megválaszolni. Köszönöm!

A játék lezárult.

A nyertest emailben értesítem.

A játék további részletei:

  1. A játék 2021. december 9-én  indul és 14-én este 10 órakor ér véget.
  2. Sorsolni azok közül a jelentkezők közül fogok, akik megfelelnek a fentebb közzétett „részvétel feltételeinek”, A sorsolást 2021. december 14-én este a random.org segítségével végzem.
  3.  A sorsoláson csak azok a jelentkezők vesznek részt, akik 2021. december 14-én tagok a hírlevéllistámon.
  4. A játékból automatikusan kizárásra kerül, aki rossz email címet adott meg, vagy hibásan adta meg azt, mivel így nem tudom értesíteni a nyereményről. Ha a sorsolás olyan résztvevőnek kedvez, akinek hibás az email címe, újra sorsolok.
  5. A játékban csak magyarországi levelezési címmel rendelkező vehet részt. (Ha külföldről szeretnél játszani, kérj meg egy Magyarországon élő ismerősödet vagy rokonodat, hogy küldhessem oda a csomagot.)
  6. A játékban való részvétel feltétele, hogy el legyen küldve az űrlap és valós email címet adj meg, amin a játék további részleteiről informálni tudlak.
  7. A játéknak nem feltétele, hogy Facebookon kedveld a zezil -kreatív idő tervezés oldalát, de ha érdekel a Bullet Journal vagy a funkcionális tervezés és szívesen olvasol a témában, akkor kedvelés esetén könnyebben eljutnak hozzád a tartalmaim. Minden megosztásnak örülök.
  8. A nyertest emailben értesítem. A nyertes nevét hírlevélben megosztom a résztvevőkkel, és szükség esetén e bejegyzés alján és a Facebook oldalamon egyaránt nyilvánosságra hozhatom (ebbe a játékra való jelentkezéssel beleegyezel) .
  9. Amint elküldi a nyertes a levelezési címét, már küldöm is a nyereményt. A szállítási költség engem terhel.
  10. A nyereményjáték a zezil játéka. Jelentkezéseddel igazolod, hogy elolvastad és elfogadtan az adatvédelmi nyilatkozatomat. A kérdőívben megadott adatokat bizalmasan kezelem és nem küldök spamet.
  11. A Facebook semmilyen módon nem vesz részt a játékban és nem támogatja azt.
  12. Örülök, hogy részt veszel a játékban és megadhatom az esélyt neked, hogy egy gyönyörű jegyzetfüzettel gazdagabb legyél.
  13. Ha most mégsem neked kedvez a szerencse, a füzetek számos magyarországi üzletben is elérhetőek. Ilyen például a FiókShop, a Leuchtturm itthoni forgalmazója, illetve a Rajzshop.hu is. (Az ajánlásokért cserébe nem kapok pénzt 🙂 )

3 thoughts on “Nyerj egy Lt1917 füzetet 2022-re!

  1. Nagyon elkötelezett vagyok a „vakondbőr” termékcsaládért, de ezek a füzetek nem csak felveszik, de tapasztalataim szerint több parapméterben jobbak is azoknál! Nagyszerű évkezdő ajándék lenne – és – talán át is térítene engem 🙂

  2. Igen, mindenképpen új naplót fogok kezdeni

Comments are closed.