Legyen a heti terveződ a patrónusod 2021-ben

A zezil történetének első kihívásán vehetsz részt, ahol nem kisebb dologra vállalkozunk, minthogy a heti terveződet olyan csúcsformába hozzuk a 7 nap végére, ami segítségedre lesz céljaid megvalósításában. Sőt, ha mind a hét nap megnézed a videókat és elvégzed a feladatokat, akkor ennél sokkal többet fogsz kapni a kihívástól!

Az ingyenes kihívás 2021. január 18-án kezdődött és 24-én lett vége. Örülök, hogy velem tartottál! Ha lemaradtál a kihívásról, a Füzettel az életem Klubban tudod bepótolni.

Szeretnéd fejleszteni a heti terveződet?
Szeretnéd, ha jó érzés lenne használni, ha kényelmes lenne az elrendezése és mindennek, amit felírsz bele, meglenne a maga a helye?

1

Teljesen rendben van, hogy ha Pinterestet, Instagramot görgetve ámulsz a sok szép heti tervezőoldal láttán, és te is szeretnél egy ilyet készíteni a füzetedben. Próbálod leutánozni őket, ellesni,  hogyan csinálják. Kiválasztasz egy szépet, lemásolod, de valahogy nem az igazi. Mintha valami hiányozna. Pedig egész mutatós lett, még tetszik is, és mégse jó érzés használni.

Az is rendben van, ha magának a heti tervezőnek az elkészítése okoz gondot. Hogyan helyezd el a napokat, mi kerüljön bele, hogyan használd. Egyáltalán, milyen lehetőségeid vannak. Mint minden új dolgot, ezt is tanulni kell, nem várhatod magadtól, hogy rögtön elsőre profi legyen.

Könnyen bele fogsz jönni a heti terveződ elkészítésébe, ha tudod, hogyan állj neki és milyen lehetőségeid vannak.

2

Tarts velem és ismerd meg a heti tervezőben rejlő lehetőségeket.
Fedezd fel, hogy mire vagy még képes a füzetedben, hogy milyen szépen tudod az ízlésednek és az igényeidnek megfelelően alakítani a heti terveződet!

Miről lesz szó a kihívás során?

  • megmutatom, hogyan tudsz más szemmel nézni a meglévő heti terveződre, milyen elrendezések léteznek, mit és hogyan tudsz vezetni ezen a felületen
  • megmutatom, hogyan tud a heti terveződ segíteni céljaid elérésében, hogyan lesz a patrónusod
  • elmélet és gyakorlat egyszerre lesz jelen, nem csak beszélek, hanem mutatom is, hogy jobban megértsd

Mi történik miután jelentkezel a kihívásra?

A kihívás előtt

A kihívás alatt

A kihívás után

Habár a kihívásban elsősorban akkor fogsz tudni teljes értékűen részt venni, ha van saját tervezőnaplód, akkor is hasznosnak fogod találni a videókat és a feladatokat, ha előregyártott határidőnaplót vezetsz, vagy most szeretnél majd saját füzetre váltani.

Szeretettel várlak Téged a kihívásra!