Őszi nyereményjáték

Az őszi nyereményjáték keretében 3 csodálatos Leuchtturm1917 jegyzetfüzetet sorsolok ki,  valamint egy példányt a Kreatív időtervezés – Legyen élmény a feladataid vezetése című könyvemből.

A játék november 25-én indul és december 2-án, este 10 órakor zárul.

Készülj fel, mire a füzeted teli lesz, és biztosítsd be magadat egy új füzettel.

A nyeremények

1. Kreatív időtervezés – Legyen élmény a feladataid vezetése című könyv

A szeptemberben megjelent könyvemből lépésről lépésre megismerheted, hogyan lesz egy üres füzetből életed könyve, mely tartalmaz minden fontos és kevésbé fontos információt, emléket állít, támogat és motivál, feladataid egyszerű és átlátható vezetésében, tervezésében. A könyvben leírtam mindent, amit a füzeted vezetéséről és elkészítéséről tudni lehet, bőségegesen ellátlak ötletekkel és gyakorlati példákkal, hogy könnyen megtaláld azokat a részleteket, amire most a legnagyobb szükséged van. Sőt, időd megtervezéséhez és az eszközök funkcionális használatához is találsz benne olyan ötleteket, amikkel azonosulni tudsz majd.

A könyvből egy példányt sorsolok ki a játékban résztvevő összes jelentkező között. (A nyereményt belföldi címre tudom ingyen postázni.)

További részleteket itt olvashatsz a könyvről.

2-3-4. Leuchtturm1917 A5-ös méretű jegyzetfüzetek

A Leuchtturm1917 cég jóvoltából egy Bullet Journal kiadást, egy Neon – narancs színű és egy puhafedeles Bellini színű füzetet sorsolok ki!

A játékra jelentkezve választanod kell, hogy a három füzet közül melyiknek örülnél igazán, így annak a füzetnek a megnyerésére lesz esélyed, amire leginkább vágysz.

Milyen füzetek vesznek részt a sorsolásban?

Lt1917 Bullet Journal kiadás fekete színben

A keményfedeles A5-ös füzet abban különbözik egy szimpla ponthálós Lt1917 jegyzetfüzettől, hogy van benne egy leírás a Bullet Journalról, három könyvjelzőszalagot tartalmaz, van benne külön hely a jelöléseidnek, a füzet elején a tárgymutató nincs szétbontva két oszlopra és a füzeted elején lévő pár oldal „future log” elnevezéssel van ellátva. No és persze a legszembetűnőbb különbség, hogy a füzet borítóján ott tündököl a Bullet Journal felirat.

További leírást itt olvashatsz róla.

Leuchtturm1917 puhafedeles jegyzetfüzet pasztell színben

A puhafedeles jegyzetfüzetek előnye, hogy sokkal könnyebbek a keményfedeles társaikkal szemben. Ez a Bellini színű füzet, ami leginkább egy halvány korall színre emlékeztet, ponthálós számozott oldalakkal készül és ugyanúgy síkra nyitható, mint a nagytestvére.

További részleteket itt találhatsz a puhafedeles Lt1917 jegyzetfüzetekről.

Leuchtturm1917 Neon kiadás narancs színben

A5-ös ponthálós jegyzetfüzet, 249 oldal, két könyvjelző, síkra nyitható lapok, oldalszámok. Ha szereted, hogy hosszú ideig elég a füzeted, akkor az Lt az egyik legjobb választás. A lapok 80 g/m² savmentes papírból vannak, így ha téged zavar, hogy átlátszódnak feliratok a túloldalra, akkor érdemes lehet tesztelni előtte (de ugye az átlátszóságot az íróeszköz típusa és fajtája is nagyon tudja befolyásolni). A Rajzshop Vörösmarty utcai üzletében tudod tesztelni a füzetet és vásárolni is tudsz belőle.

Az idei év egyik újdonsága a Neon színű füzetek ponthálós lapokkal. A füzet kezdő és záró oldala, a lapok széle és a könyvjelző szalagok mind neon színűek. Pink, narancs, citromsárga és zöld színben pompáznak ezek a füzetek. Most egy narancsszínűt sorsolok ki.

(A Lt1917 jegyzetfüzetekről itt írtam részletesen, és egy videót is készítettem róla.)

 

Ha szeretnéd megnyerni valamelyik jegyzetfüzetet, akkor töltsd ki a lenti kérdőívet.

Pipával tudod jelölni, hogy melyik füzetet szeretnéd megnyerni.

Négy nyertest fogok sorsolni. Hárman 1-1 db jegyzetfüzetet kap ajándékba, a választott színben. A könyvet az összes résztvevő között sorsolom ki. A belföldi postaköltséget én állom.

A nyereményjátékot a Rajzshop.hu és a Leuchtturm1917 cég támogatásával valósítom meg.

A játék véget ért. A nyerteseket emailben értesítem. Köszönöm, hogy velem játszottál!

 

A játék további részletei:

  1. A játék 2020. november 25-én  indul és 2020. december 2-án este 10 órakor ér véget.
  2. Sorsolni az email címek közül fogok 2020. december 2-án este a random.org segítségével.
  3.  A sorsoláson csak azok a jelentkezők vesznek részt, akik december 2-án tagok a hírlevéllistámon.
  4. A játékból automatikusan kizárásra kerül, aki rossz email címet adott meg, vagy hibásan adta meg azt, mivel így nem tudom értesíteni a nyereményről. Ha a sorsolás olyan résztvevőnek kedvez, akinek hibás az email címe, újra sorsolok.
  5. A játékban csak magyarországi levelezési címmel rendelkező vehet részt. (Ha külföldről szeretnél játszani, kérj meg egy Magyarországon élő ismerősödet vagy rokonodat, hogy küldhessem oda a csomagot.)
  6. A játékban való részvétel feltétele, hogy el legyen küldve a kérdőív és valós email címet adj meg, amin a játék további részleteiről informálni tudlak.
  7. A játéknak nem feltétele, hogy Facebookon kedveld a zezil -kreatív idő tervezés oldalát, de ha érdekel a Bullet Journal vagy a funkcionális tervezés és szívesen olvasol a témában, akkor kedvelés esetén könnyebben eljutnak hozzád a tartalmaim. Minden megosztásnak örülök.
  8. A nyertest emailben értesítem. A nyertes nevét hírlevélben megosztom a résztvevőkkel, és szükség esetén e bejegyzés alján és a Facebook oldalamon egyaránt nyilvánosságra hozhatom (ebbe a játékra való jelentkezéssel beleegyezel) .
  9. Amint elküldi a nyertes a levelezési címét, már küldöm is a nyereményt. A szállítási költség engem terhel.
  10. A nyereményjáték a zezil játéka. Feliratkozásoddal beleegyezel, hogy Tóth Cecília e.v. hírlevelet küldjön neked. Jelentkezéseddel igazolod, hogy elolvastad és elfogadtan az adatvédelmi nyilatkozatomat. A kérdőívben megadott adatokat bizalmasan kezelem és nem küldök spamet.
  11. A Facebook semmilyen módon nem vesz részt a játékban és nem támogatja azt.
  12. Örülök, hogy részt veszel a játékban és megadhatom az esélyt neked, hogy egy gyönyörű jegyzetfüzettel gazdagabb legyél, vagy hogy tovább segítselek a tervezőnaplód vezetésében a könyvemmel.