Semikolon – őszi nyereményjáték

Úgy adódott, hogy négy különböző fajta Semikolon füzetet is kaptam ajándékba a Leuchtturm cégtől. Egyet kiválasztottam közülük magamnak, kettőt kisorsolok ebben az őszi nyereményjátékban, a negyedik elajándékozására is van már egy ötletem, de ehhez először tudnom kellene, hogy melyik füzet marad meg. Most ugyanis te tudod kiválasztani, hogy melyik két füzetet szeretnéd megnyerni. Egyiket magadnak, a másiknak pedig egy számodra kedves személy részére.

Lejjebb olvashatod a játék részleteit és a jelentkezés feltételeit!

Semikolon füzetek

Nem tudom, hogy hallottál-e már a Semikolon márkáról. Füzetek mellett, fotóalbumokat, rendszerezéshez használható kellékeket és tematikus albumokat is gyárt.

Én tavaly kerültem velük először kapcsolatban, amikor a Fiókban rendezett Bullet Journal teadélutánon előadóként egy olyan ajándékcsomagot kaptam, amiben Semikolon jelölők voltak. (Nem tudom, máshol lehet-e egyébként kapni Semikolon füzeteket, de náluk biztosan lehet.)

Semikolon füzetet én is most használok először. Ahogy a videókban látható, a legkisebb füzetet lestoppoltam magamnak. Az első oldalakat már be is laktam. Nagyon jó érzés erre a különleges papírra írni! A Lt1917 vékony lapjai után ez az első szembetűnő különbség. Viszont, amiért vastagabbak a lapok, kicsit merevebbek is. Szóval mindkét füzetnek meg van a mag előnye.

Semikolon Classic A5 – tengerészkék színben

Itt láthatod, hogy néz ki az első pár oldalam:

Mit lehet nyerni?

A három megnyerhető füzet mindegyike más egy kicsit, így használni is másra vagy máshogy lehet. Készítettem egy-egy videót róluk, hátha így könnyebb lesz választani közülük!

Semikolon Grand Voyage – burguni színben

Semikolon Interno A5 – irish zöld színben

Semikolon Mucho – türkiz színben

Hogyan lehet nyerni?

Ahogy már tőlem megszokhattad, két dolgod van, hogy részt vehess a játékban:

 1.  A lenti űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni a játékra. Itt tudod kiválasztani azt a füzetet, amit te szeretnél megnyerni.
 2. Ez alá a Facebook poszt alá linkeld be egy kedves ismerősödet, és írd a neve mellé, hogy neki melyik füzetet szeretnéd megnyerni.

Mivel mindegyik füzetből csak egy-egy darab van, így sajnos nem tudod ugyanazt a füzetet választani magadnak és a barátodnak is.

A játék 2018. szeptember 30-án indul és 2018. október 8-án este 10 órakor ér véget. A nyertest az email címek közül fogom kisorsolni a random.org segítségével. A játék további részleteit az űrlap alatt olvashatod.

Köszönöm, hogy velem játszottál! A jelentkezés lezárult.

A játékot Baranyai Andrea nyerte. Ezúton is gratulálok neki.

A játék további részletei:

 1. A játék 2018. szeptember 30-án indul és 2018. október 8-án este 10 órakor ér véget.
 2. Sorsolni az email címek közül fogok 2018. október 8-án este a  a random.org segítségével.
 3. A játékban csak magyarországi levelezési címmel rendelkező vehet részt. (Ha külföldről szeretnél játszani, kérj meg egy Magyarországon élő ismerősödet vagy rokonodat, hogy küldhessem oda a csomagot.)
 4. A játékban való részvétel feltétele, hogy a Facebook poszt alatt meg legyen jelölve az a személy, akinek a másik füzetet szánod, és el legyen küldve a kérdőív is. Ugyanazt a nevet add meg a kérdőívnél, mint ami a Facebook profilodnál van, hogy egyértelműen be tudjalak azonosítani. Kérlek, ugyanezen okokból a teljes nevedet használd.
 5. A játéknak nem feltétele, hogy Facebookon kedveld a zezil -kreatív idő tervezés oldalát, de ha érdekel a Bullet Journal vagy a funkcionális tervezés és szívesen olvasol a témában, akkor kedvelés esetén könnyebben eljutnak hozzád a tartalmaim. Minden megosztásnak örülök.
 6. A nyertest emailben értesítem. A nyertes nevét e bejegyzés alján és a Facebook oldalamon egyaránt nyilvánosságra hozom (ebbe a játékra való jelentkezéssel beleegyezel).
 7. Amint elküldi a nyertes a levelezési címét, már küldöm is a nyereménycsomagot. A szállítási költség engem terhel.
 8. A nyereményjáték a zezil játéka. Feliratkozásoddal beleegyezel, hogy Tóth Cecília e.v. hírlevelet küldjön neked. Jelentkezéseddel igazolod, hogy elolvastad és elfogadtad az adatvédelmi nyilatkozatomat. A kérdőívben megadott adatokat bizalmasan kezelem és nem küldök spamet.
 9. A Facebook semmilyen módon nem vesz részt a játékban és nem támogatja azt.

3 thoughts on “Semikolon – őszi nyereményjáték

  1. Kedves Magdolna! Sajnos a válaszod késve érkezett, a jelentkezés 2018. október 8-án lezárult.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .