Bullet Journal és kalligráfia – nyereményjáték újratöltve

Nyerj egy Bullet Journalt és egy Tombow Lettering Settet!

A zezil.hu és a rajzshop.hu közös játéka

Eddig mindig csak szemeztem vele, aztán hétvégén alkalmam volt belekóstolni. Igen, ez a kalligráfia! A személyes tapasztalataimról is írok majd, de ez itt a játék helye! Hiszen most lehetőséged van egy Bullet Journal jegyzetfüzet mellé megnyerni a Tombow Letterint Settet, amit a rajzshop.hu ajánlott fel.

Legyen élmény a feladataid vezetése!

Ha szeretnéd megnyerni a csomagot két dolgod van:

 1. A Facebook poszt alatt hozzászólásban jelezd , hogy milyen színű Bullet Journalt szeretnél: feketét vagy smaragdzöldet?
 2. Töltsd ki a lenti kérdőívet

[ A nyereményekről és a játék további szabályairól a kérdőív alatt olvashatsz. ]

A játékra sajnos már nem tudsz jelentkezni.

A nyeremények

Egy Bullet Journal füzet a választott színben

Ez nem csak egy Leuchtturm1917 ponthálós jegyzetfüzet, hanem több annál. A felépítése követi a Bullet Journal elveit és hasznos ötleteket is találhatsz benne a Bullet Journalról. Ebben a bejegyzésben írtam róla bővebben.

Tombow Lettering Set – kezdő készlet kézíráshoz

A csomag minden eszközt tartalmaz, amire szükséged lehet a szépírás elkezdéséhez. A kalligrafikus írás gyakorlásához azért is jó a Tombow ecsetfilc, mert nem áztatja el a Leuchtturm1917 jegyzetfüzet lapját és nem üt át rajta jobban, mint egy átlagos toll vagy tűfilc. Hogy pontosan mit tartalmaz a csomag, annak itt tudsz utánajárni.

Jó játékot!

A játék további részletei:

 1. A játék 2017. november 15-én reggel 7 órakor indul és 2017. november 21-én este 10 órakor ér véget.
 2. A sorsolás 2017. november 21-én este tartom a random.org segítségével.
 3. A játékban csak magyarországi levelezési címmel rendelkező vehet részt.
 4. A játékban való részvétel feltétele, hogy a Facebook poszt alatt legyen egy hozzászólásod és el legyen küldve a kérdőív is. Ugyanazt a nevet add meg a kérdőívnél, mint ami a Facebook profilodnál van, hogy egyértelműen be tudjunk azonosítani.
 5. A játéknak nem feltétele, hogy Facebookon kedveld a zezil -kreatív idő tervezés vagy a rajzshop.hu oldalát, de ha érdekel a Bullet Journal vagy szívesen rajzolsz, könnyebben eljutnak hozzád a legfrissebb hírek, ha kedveled az oldalainkat. Minden megosztásnak örülünk.
 6. A nyertest emailben értesítjük. A nyertes nevét a bejegyzés alján és a Facebook oldalunkon egyaránt nyilvánosságra hozzuk (ebbe a játékra való jelentkezéssel beleegyezel).
 7. Amint elküldi a nyertes a levelezési címét, már küldjük is a kiválasztott Bullet Journalt és a Tombow Lettering settet. A szállítási költség a szervezőket terheli.
 8. A nyereményjáték a zezil.hu és a rajzshop.hu közös játéka. Feliratkozásoddal beleegyezel, hogy a szervezők hírlevelet küldjenek neked. A kérdőívben megadott adatokat bizalmasan kezeljük és nem küldünk spamet. ( A zezil.hu adatvédelemi irányelveit itt olvashatod. A rajzshop.hu adatvédelmi irányelveit itt olvashatod.)
 9. A Facebook semmilyen módon nem vesz részt a játékban és nem támogatja azt.

2 thoughts on “Bullet Journal és kalligráfia – nyereményjáték újratöltve

 1. Nem értem miért kötelező bármit is ide írni egy játék során, és mivel kapcsolatban 🙂
  Unokámnak szeretném a készletet.

  1. Kedves Éva! A Tombow készlet mellé egy Bullet Journal füzetet is lehet nyerni. Kértem, hogy hozzászólásban jelezzétek, milyen színű füzetet szeretnétek, feketét vagy smaragdzöldet! Köszönöm! 🙂

Comments are closed.