Bullet Journal szülinap – 2017

Nyerj egy Bullet Journalt!

Augusztusban nem csak a zezil ünnepli a szülinapját, hanem a Bullet Journal is!

Lehetne ennél jobb alkalom egy nyereményjátékra? Ugye nem!

Ha szeretnél nyerni egy Bullet Journalt két dolgod van:

 1. A Facebook oldalamon ez alatt a poszt alatt hozzászólásban jelezd , hogy milyen színű Bullet Journalt szeretnél: feketét vagy smaragdzöldet (Update: Kicsit módosítanom kell a szabályzatot, mivel több helyen is elindult a hozzászólás Facebookon és vagytok páran, akik ez alatt a poszt alatt jeleztétek nekem, hogy milyen színű füzetet szeretnétek. Nem muszáj az eredeti poszt alatt hozzászólni, de könnyen megtalálható legyen a hozzászólásod! Köszönöm a megértést!)
 2. Töltsd ki a lenti kérdőívet (Ne aggódj, nem fogod kétszer megkapni a hírleveleimet, ha már feliratkoztál korábban! )

[ A játék további szabályait a kérdőív alatt találhatod. ]

A játék lezárult. A nyertest emailben értesítem! Köszönöm a részvételed!

A játék további részletei:

 1. A játék 2017. augusztus 9-én reggel 7 órakor indul és 2017. augusztus 16-án délután 4 órakor ér véget.
 2. A sorsolás 2017. augusztus 16-án a koraesti órákban tartom a random.org segítségével.
 3. A játékban csak magyarországi levelezési címmel rendelkező vehet részt.
 4. A játékban való részvétel feltétele, hogy a Facebook poszt alatt legyen egy hozzászólásod és el legyen küldve a kérdőív. Valamint, hogy ugyanazt a nevet add meg a kérdőívnél, ami a Facebook profilodnál van, hogy egyértelműen be tudjalak azonosítani. Amennyiben a feliratkozók közül kisorsoltalak, de nem találom a hozzászólásodat, újra sorsolok.
 5. A játéknak nem feltétele, hogy kedveld az oldalamat vagy megoszd azt Facebookon, de ha érdekel a Bullet Journal vagy ismersz olyat, aki szívesen megismerkedne vele, akkor örömmel veszem, ha kedveled a Facebook oldalamat vagy megosztod a játékot.
 6. A nyertest emailben értesítem. A nyertes nevét a bejegyzés alján és a Facebook oldalomon egyaránt nyilvánosságra hozom (ebbe a játékra való jelentkezéssel belegyezel).
 7. Amint elküldi nekem a nyertes a levelezési címét, már küldöm is a kiválasztott Bullet Journalt. A szállítási költség engem terhel.
 8. A nyeremény átvételére lehetőség van személyesen is, 2017. augusztus 18-án délután a Bullet Journal Szülinapi Klub előtt. Erről további részleteket itt olvashatsz.
 9. A kérdőívben megadott adatokat bizalmasan kezelem és nem küldök spamet. ( Az adatvédelemről itt olvashatsz bővebben.)

 

12 thoughts on “Bullet Journal szülinap – 2017

Comments are closed.