Üzleti Motivációs Fókusz Naptár

Szia! Jó helyen jársz! Ezt oldalt kizárólag az Üzleti Motivációs Fókusz Naptár olvasóinak hoztam létre!

Rögtön az elején van egy jó és egy rossz hírem, melyikkel kezdjem?

Igen, sejtettem. Kezdem a rosszal:

Amikor vállalkozást indítasz, vállalkozást vezetsz, függetlenül attól, hogy egy vagy többszemélyes-e, mindenhez kell értened! És ez még annál is több tennivalót, feladatot és tanulnivalót jelent, mint azt korábban gondoltad!

De azért van egy jó hírem is:

Mindenhez fogsz érteni egy kicsit, így tudni fogod, hogy mi a legjobb a vállalkozásodnak. Tudni fogod, hogy mely része, miből áll, hol vannak a buktatói, hol vannak a fejlesztési lehetőségei. Tudni fogod, mit szeretsz te csinálni, miben vagy jó és mi az, amit érdemesebb kiszervezned vagy átadnod, mert abban nem brillírozol annyira.

Azt a rengeteg feladatot, ami ezzel jár, meg fogod tudni tanulni kezelni. Csak egy jól felépített rendszer kell hozzá. Ez a rendszer pedig attól lesz jó, hogy te magad hozod létre a tapasztalataid alapján és nem egy sémát veszel át valakitől!

A blogommal, tananyagaimmal a rendszered kiépítésében tudok segíteni neked.

Mégis hogyan?

Nehéz (szinte lehetetlen) olyan tervező-szervező felületet találni, ami minden igényünket kielégíti. Minél inkább időt szánunk a saját rendszerünk kiépítésére, annál inkább fog minket támogatni a napi munkavégzésünk során.

Hiszem, hogy egy tervező napló vezetése nagyban megkönnyíti életünket.

Miben más egy tervező napló egy határidőnaplótól, jegyzetfüzettől vagy egy online alkalmazástól?

Ha eddig a megszokott, mások által kitalált sablonokban gondolkodtál, akkor nagyon!

  • A tervező napló készítése során te gondolod át, mi fog belekerülni, így csak olyan elemeket tartalmaz majd, amire szükséged van!
  • Te döntöd el, hogy milyen oldalak, tervező felületek, gyűjtemények lesznek benne és azt is, hogyan fognak ezek kinézni, így már a fejlesztésben is részt veszel (ehhez elengedhetetlen, hogy végiggondold, miből áll a folyamat)
  • Lehetőséged van egyik napról változtatni a kinézeten, az oldalelrendezésen, így nem kell kivárnod, amíg betelik a füzet, szabadság van a kezedben.

A Bullet Journal egy olyan rendszer, ami egyszerű elemek segítségével támogat téged az első önálló füzeted elkészítésében. A saját tervező naplód elkészítése pedig még ennél is nagyobb szabadságot jelent, ott minden szabályt te hozol létre (a születendőben lévő könyvem ebben támogat majd téged).

Innen le tudsz tölteni egy útmutatót a Bullet Journalhoz.

Itt pedig egy 8 napos email tanfolyamban segítek neked elkészíteni az első Bullet Journalodat és elsajátítani a vezetéséhez szükséges rutinokat

Egy ilyen füzet arra is jó, hogy jobban megismerd magad és fejlődni tudjál, ami szintén nagyon fontos aspektusa a vállalkozói létnek. Ebben a mini-email sorozatban erre az önismereti útra és fejlődési lehetőségre mutatok neked példákat.

Ajánlom figyelmedbe ezeket a blogposztokat is:

A 2, az 5 és a 10 perces szabály

Top 5 GTD trükk

Ürítsd ki a fejed

Napirend, te csodás

Ha számodra mindez nem elég, ebben a tanfolyamban lépésről lépésre végigvezetlek téged a saját rendszered felépítésében.

Remélem, sok hasznosat tudtam Neked adni!

Legyen élmény a feladataid vezetése! Cili