Köszönöm, hogy feliratkoztál a hírlevélsorozatra!

Az első emailt már el is küldtem neked, mely tartalmazza az első leckét! Innentől kezdve naponta fogsz kapni egy új leckét, ugyanebben az időpontban, további 7 napon át!

Amennyiben nem találod a levelemet, nézd meg a spam mappádban is! Ne felejtsd el megjelölni az email címem biztonságosnak, így legközelebb biztosan meg fogod kapni! Ha a következő két órában sem érkezik meg a levelem, vedd fel velem a kapcsolatot a cili@zezil.hu címen és utánanézek!

Úgy érzed másnak is hasznos lehet ez az email-tanfolyam? Küld el neki ezt a linket https://www.zezil.hu/bujotanfolyam/ !

Ha még nem ismersz, olvasd el rövid bemutatkozásomat és böngéssz bátran a honlapomon!

Célomul tűztem ki, hogy minél több emberrel megismertessem a Bullet Journalt, ezt a személyre szabható szervező-tervező rendszert, ami nem csak egy jól működő mankó a kezedben, de könnyedén a hobbiddá is tud válni!

Létrehoztam a Bullet Journal Klubot, ami egy nagyszerű lehetőség, hogy a Bullet Journalt használó emberek tudják egymást segíteni a felmerülő kérdésekben és inspirációul szolgáljanak egymásnak a saját tapasztalataikkal. Lépj be te is, ha szeretnél egy aktív Facebook csoport tagja lenni a témában!

A Bullet Journal egy lehetőség a magunk által készített határidőnapló-jegyzetfüzet-tervező-napló kombinációra. De mi van akkor, ha számodra nem ez az út vagy ha a BuJo rendszerét szeretnéd a saját képedre formálni, de nincsen ötleted a hogyanra?

Évek óta foglalkozom a témával, vizsgálom és összegzem a lehetőségeket, inspirálódom és inspirálok. Szerettem volna az eddig megszerzett tudásomat átadni, hogy neked is élmény legyen a jegyzetelés, ezért workshopokat tartok és írtam egy könyvet a témában!

Július végén megjelenik a könyvem, amiben kézzel fogható segítséget kapsz a tervezőnaplód létrehozásához és eredményes használatához. Az “aha” élmények hatására megérted a működését, a könyv olvasása közben motiválttá válsz a téma iránt és ami a legjobb, hogy amíg a tervezőnaplóddal foglalkozol önmagadat is jobban megismered! Mindezt tovább támogatja a könyvem időtervezésről szóló fejezete, mely témát az önismeret tükrében vizsgálok.

A könyv már kapható elővételben, de most ennél egy sokkal jobb ajánlatom van számodra! A könyv születik programhoz csatlakozva nem csak a könyvet kapod meg a megjelenése után, hanem már most olvashatsz részleteket a könyvből és videós anyagokkal segítem a könyv témáinak feldolgozását! Május 20-ig mindezt csupán a könyv áráért! Kattints a további részletekért: https://www.iranytu.zezil.hu/almodd-valosagga-az-eleted/

Hát induljon a kaland! Jó tanulást és ne feledd el megosztani a tapasztalataidat velem! Írj bátran a cili@zezil.hu email címre!
Cili