PwF_Asset 5_hun

Alakítsd ki a saját tervező rendszered, majd támogatásával egy rendezett és szervezett életet, hogy több szabad időd jusson magadra.

Ez a tervezőnapló élménye! Mutatom, hogyan csináld!

Itt a FÜZETTEL AZ ÉLETEM online klub, a tervezőnaplónk támogatásával megélt harmonikus, önazonos életért

A klub jelenleg zárva van. Kérlek, iratkozz fel a várólistára, ha szeretnél értesítést kapni a legközelebbi nyitásról!

Persze, lehetnek kételyeid, hiszen

jelenleg

pedig te is vágysz

A Füzettel az életed klubot Neked találtam ki!

Hiszem, hogy egy papír alapon vezetett tervező és naplózó rendszer jobbkezedként segíti az életed, reagál az életedben lévő változásokra és támogat vágyaid elérésében. Így lesz egyedi és pótolhatatlan számodra.

A klubban lépésről lépésre megmutatom neked, hogyan csináld!

Motiváció és rendszer

Keresgélés helyett megtalálsz minden fontos információt a füzeted vezetésével kapcsolatban egy helyen, és életed szervezéséhez is ellátlak elegendő munícióval, hogy ki tudd alakítani a saját rendszered.

Inspiráció és megvalósítás

Ellátlak ötletekkel és gyakorlatban is bemutatom, hogyan tudod megvalósítani a hallottakat, látottakat, hiszen tervezni jó és a feladatok vezetése is lehet élvezetes.

Élmény és fejlődés

Megmutatom, hogyan tudsz könnyedén közelíteni a füzetedhez, hogy a vezetése élmény legyen számodra és ne egy újabb feladatként éld meg. A hab a tortán, hogy a füzeted fejlesztésével párhuzamosan te is fejlődni fogsz, legyen szó akár a maximalizmus elengedéséről, vagy akár a szétszórtság leküzdéséről.

Hogyan épül fel a Füzettel az életem Klub?

A klub anyagai négy fő téma köré csoportosulnak

Tervezés

Tervezni jó! Ha a rutinjaid részévé teszed a tervezést, nem csak nyugalmat és szabadságot kapsz, de képes leszel megvalósítani a céljaid is.

Életszervezés

Amint átveszed az irányítást az életedet övező feladatok felett, rendezetté válik az életed.

Önfejlesztés

A füzeted vezetése során észrevétlen fogsz fejlődni, de a klub berkein belül lehetőséged lesz tudatosan is fejleszteni magad, hogy életed egyre jobbá váljon.

Füzetvezetés

A tervezés, életszervezés és önfejlesztés témákat mind a füzetünk tükrében dolgozzuk fel, rögtön kapsz gyakorlati tippet is hozzájuk, de önmagában a füzet vezetésével és kialakításával is foglalkozunk.

Miben fog segíteni Neked a Klub?

Milyen lehetőségeid vannak a tervezőnapló vezetése és elkészítése kapcsán? Hogyan tudod apró vagy nagyobb változtatásokkal a saját képedre formálni a füzetedet? Mitől fog jól működni a füzeted? 

A klubtagságod alatt választ kapsz ezekre a kérdésekre! 

Egy részükre tőlem, de a legnagyobb részére magadtól!

A rendszeres gyakorlati feladatokat minimális energiaráfordítással tudod majd beilleszteni a meglévő naplóvezetési rutinjaidba. Rögtön visszajelzést kapsz azok használatáról. Tudni fogod, hogy mi válik be neked és mi nem. 

Tudom, hogy sokkal egyszerűbb a bevált oldalakat másolni, vagy átmásolni egy oldalelrendezést, amit a neten látsz. De azt is tudom, mennyivel más érzés úgy vezetni a füzetedet, ha érted a miértjét, és szándékosan választasz egyfajta oldalelrendezést, amit rugalmasan alakítasz a saját igényeidnek megfelelően.

A klub kerete biztosítja számodra, hogy ne maradjon el ez az apró lépés. Hogy magabiztosságot kapj a füzeted vezetésében, és bátran merj alakítani rajta. Hogy érezd a személyre szóló támogatását, és bármire képes legyél a segítségével, amire csak szeretnél.

A klub felépítése

Belépéskor Hozzáférsz a meglévő anyagokhoz

Hetente frissülő tartalom –Havi téma köré rendezve

Rögtön gyakorlatba ülteted a hallottakat

A hétköznapi füzetvezetési rutinjaidon felül, heti egy óra befektetéssel kialakíthatsz magadnak egy jól működő rendszert, ami majd segít

elérni a céljaid

alakítani a rutinjaidat

rendet tenni magad körül

és szervezetten működtetni az életed.

A klubban összerendeztem Neked hat korábbi havi témát, melyeket feldolgozva megalapozhatod a füzetvezetési és életvezetési rutinjaidat, hogy értékesen teljenek a napjaid.

Biztos alapokra helyezed a füzetvezetési rutinjaidat

Elköszönsz a halogatástól, és üdvözlöd a cselekvést

Rendbe teszed a hétköznapi működésedet

Létrehozod életed iránytűjét

Megtanulsz szabadabban élni és tervezni

Rendet teszel a külső és "belső" környezetedben

Kinek való leginkább a Füzettel az életem Klub?

Szereted a papír- és írószereket, szeretsz kézzel írni

Igényed van rá, hogy rendezettebbé váljon az életed, és hajlandó vagy tenni érte

Szeretsz új ismereteket szerezni, nyitott vagy, sablonok helyett az egyedi megoldásokban hiszel

Most ismerkedsz a papíralapú tervezéssel, és tele vagy kérdéssel

Már vezetsz egy ideje saját tervezőnaplót, de sok bizonytalanság van benned

Rutinos füzetvezetőnek számítasz, szívesen inspirálódsz és fejleszted a füzeted

Szia!

Cili vagyok.
Én vezetem a klubot.

A Füzettel az életem Klubban sokszor fogsz látni a videókban és az élő bejelentkezések során. Persze lesz olyan, hogy csak a kezemet látod, hogyan is tudnék máshogy “Tervezz velem” videót készíteni. (Igen, ilyen videók is lesznek, nem csak a havi témák és feladatok!) Ne lepődj meg, ha mostanában egy kicsit máshogy nézek ki. Mióta ez a kép elkészült, megnőtt a hajam,  írtam egy könyvet és pár évvel többet tudok a világról. Ami nem változott, az a tervezőnaplóm, a saját füzetem vezetése, kitalálása és elkészítése iránti lelkesedésem. Bár talán még ezt a folyamatot is jobban élem és élvezem, mint anno.

Szerintem pont úgy kezdődött nálam is ez a “több, mint hobbi”, mint nálad. Szerettem volna megtalálni a módot, hogy az életemet övező ezernyi feladat ne felejtődjön el. Legyen valami segítség, hogy haladjak velük, időben kész legyek azzal, ami kell. Hogy megvalósítsam a céljaimat.

Az előregyártott határidőnaplók szűk keretet biztosítottak, így elkezdtem próbálkozni saját rendszer kitalálásával. Voltak sikeresebb, és sikertelenebb próbálkozások, de legalább tudtam, nekem mi működik és mi nem. Aztán rájöttem arra is, hogy ami pár éve nem működött, az nem biztos, hogy ma se fog. Számtalan lehetőség van előttünk, ahogy a saját füzetünket vezetni tudjuk, a lényeg, hogy mindig a jelenkori önmagunkhoz igazítsuk a füzetünket, ne mások által, vagy korábbi énünk által kitalált sablonokat kövessünk, hanem finoman reagáljunk jelenlegi igényeinkre. 

És ez az, amiben ez a klub segíteni fog neked.

Hiszek abban, hogy egy füzet, amit saját magadnak készítesz, oly módon tudja segíteni az életedet, mint ahogy semelyik másik előregyártott napló. Így ugyanis aktívan részt veszel a füzeted kialakításában, megismerve ezzel önmagadat, az életedet, a füzeted készítése során pedig napról napra átélheted az alkotás örömét, a füzeted vezetése pedig jobbkezedként támogat a hétköznapok során.

 

Hiszek abban, hogy egy füzet, amit saját magadnak készítesz, oly módon tudja segíteni az életedet, mint ahogy semelyik másik előregyártott napló sem tudja. Így ugyanis aktívan részt veszel a füzeted kialakításában, megismerve ezzel önmagadat, az életedet, a füzeted készítése során pedig napról napra átélheted az alkotás örömét, a füzeted vezetése pedig jobbkezedként támogat a hétköznapok során.

Klubtagok üzenik

jó inspiráció, ha érzed, hogy szükséged lenne kézzel, nem hagyományos naptárba vezetni a dolgaidat, de egyedül nem tudsz ráérezni, hogyan lenne neked a legjobb, vagy nem tudsz frissíteni az oldalakon, nincs időd rá, hogy végigböngészd az interneten megtalálható kismillió ötletet
anoním kérdőív
Drága Cili! Imádom a könyvet, és nagyon igyekszem fenntartani a lelkesedésem... Amióta találkoztunk mindig vissza cseng bennem néhány szavad és az állandóan mosolygós arcod, a pozitív energiáid! Szívesen vennék részt még amolyan fecsegős, klubbos alkalmakon, de tudom egyre nehezebb!
B. Annamária
Nagyon szeretm Cili stílusát, ahogy beszél, magyaráz. Az ötletek szuperek, és sok a jó téma. Ha valaki keresi a jó füzethasználat módját, Cili tuti biztosan és maximális odaadással vezetett füzetei nagyon sok inspirációt adhat. De egy biztos. Nélkülünk nem menne! 😉
Ancsa
Kérek értesítést a Füzettel az életem Klub legközelebbi nyitásáról

Lennének kérdéseid?

Az alábbiakban igyekszem minden kérdésedre válaszolni a jelentkezéssel és a klubbal kapcsolatban.

Az “Éves tagságot választok”, vagy a “Havi tagságot szeretnék” gombra kattintva átkerülsz a jelentkezési oldalra, ahol az adataid megadása után a Fizetés gombra kattintva tudod leadni a jelentkezésedet a klubba, az első tagdíj befizetésével, bankkártyával, kártyaregisztrációs fizetéssel a SimplePay rendszerén kersztül.

A tagdíjat kizárólag bankkártyával tudod kifizetni, a kártyaregisztrációt elfogadva. Ez a fizetési mód a legkényelmesebb mindkettőnk számára. Így semmi további tennivalód nincs a tagságod megújításával kapcsolatban. A tagsági díj automatikusan levonódik a választott tagsági periódus (hónap vagy év) szerint a tárolt bankkártya adataid alapján.

A bankkártya adataidat nem én tárolom, nem is ismerem azokat. A fizetés az OTP SimplePay zárt rendszerén keresztül történik.

Jelentkezés után több emailt is fogsz kapni. 

Kapsz egy értesítőt a SimplePay-től a tranzakció adataival.

Kapsz tőlem egy visszaigazoló levelet a jelentkezésed sikerességéről. Ennek a levélnek a végén van egy link, amin keresztül bármikor lemondhatod az előfizetésedet.

Kapsz egy köszöntőlevelet tőlem.

Levélben küldöm az elektronikus számlát.

Kapsz egy értesítő levelet a rendelés adataival és a következő vonás időpontjával.

Kapsz egy értesítő levelet, hogy sikeresen regisztráltál a tagsági oldalra. Ez a levél tartalmazza a felhasználó nevedet és a jelszavadat, amivel be tudsz lépni a Klub felületére.

Tehát jelentkezésed után rögtön be tudsz jelentkezni a Klub felületére.

Havi tagság esetén 30 naponta kerül levonásra a tagdíj, ami a jelentkezésed napjától számolódik.

Éves tagság esetén évente egyszer kerül levonásra a díj, a jelentkezés napjától számított éves periódusban.

A tagsági díjad nem fog változni, fix. 

A havidíj emelkedése az aktív előfizetéssel rendelkezőket nem érinti,  a jelentkezésükkor elfogadott áron élvezhetik a tagságukat továbbra is.

A tagságodat bármikor lemondhatod a sikeres jelentkezést visszaigazoló email alján lévő link segítségével. A tagság esedékességéről kapsz tőlem minden hónapban egy tájékoztató levelet, ebben is találsz majd egy lemondásra szolgáló linket.

Az előfizetés lemondásával tagságod azonnal megszűnik, a Klub tartalmaihoz nem férsz hozzá tovább.

A Füzettel az életem Klub anyagai teljes mértékben digitálisak, a klubtagsági oldalról éred el őket. 

A havi témáról email-ben is értesítelek téged. Hetente kerülnek fel az új anyagok.

A Klub anyagai között vannak videós és szöveges formátumúak is, valamint hanganyagokat is találsz majd a programban.

A zárt tagsági oldalról mindent elérhetsz korlátlanul a tagságod alatt. Az anyagok menüpontokba vannak rendezve és kategóriánként csoportosítom neked őket.

Ha most csatlakozol , folyamatosan haladhatsz a friss tartalmakkal, ha valamit ismételni szeretnél, vagy újra megnéznél, azt is bármikor megteheted.

Későbbiekben ez a rendszer változni fog, de téged ez nem fog érinteni.

A klubfelületre belépve a Kezdd itt! menüre kattintva megmutatok és leírok mindent a Klub használatával kapcsolatban. 

Az oldal tetején és oldalán lévő menüsor segítségével egyszerűen meg tudod találni az aktuális, és a régebbi tartalmakat is. 

Tőlem is mindig tudsz kérdezni a Klubhoz tartozó zárt Facebook csoportban, vagy emailben.

Igen. A Klub felülete a zárt tagsági oldal, ahol minden anyag fent van. 

A zárt Facebook csoport egy lehetőség a kapcsolatok mélyítésére, de nem feltétele a tagságnak, és nem kötelező a jelenlét.

Szeretném, ha aktív tagja tudnál lenni a klubnak, ha élnéd és élveznéd a benne lévő anyagokat, feladatokat, ezért úgy álmodtam meg őket, hogy könnyen be tudd illeszteni az elvégzésüket a hétköznapjaidba.

Havi egy hosszabb videóra számíts, amiben a havi témát járjuk körül. Ez fél és egy óra időtartam között van. 

A heti feladatok megismerése, 10-15 percet vesz majd igénybe, az alkalmazása pedig a füzetvezetési rutinodba illeszkedik majd.

Ezen felül vannak rövid videók technikákról, eszközök használatáról, kicsit hosszabb tervezz velem videók, élő bejelentkezés a Fb csoportunkba (aminek a felvétele felkerül a tagsági oldalra). Ezeket bármikor meg tudod majd nézni, amikor egy kis extra szabadidőd van. Ha havi egyszer tudsz erre időt szánni, akkor sem “maradsz le” az anyaggal. Egyáltalán nincs olyan, hogy le tudnál maradni bármiről.

Heti egy óra időráfordítással meg tudod nézni a friss anyagokat, és fel is tudod dolgozni azokat. Ez alól kivételek a kihívások, amiket napi elköteleződéssel végezve, igazi robbanást fogsz elérni a kihívás témájában.

Share on Facebook Share
Share on TwitterTweet
Share on Pinterest Share

Az oldalon a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használok. Az adataid védelméről és a sütikezelésről bővebben olvashatsz az Adatkezelési tájékoztatóban

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás