Köszönöm, hogy feliratkoztál a hírlevelemre!

Az első email már úton is van feléd! Ennek a hírlevélsorozatnak a segítségével meg fogod érteni a Bullet Journal alapjait és könnyedén el fogod tudod készíteni a saját BuJodat!

Amennyiben nem találod, nézd meg a spam mappádban is! Ne felejtsd el megjelölni az email címem biztonságosnak, így legközelebb biztosan meg fogod kapni! Ha a következő két órában sem érkezik meg az első levél, vedd fel velem a kapcsolatot a cili@zezil.hu címen és utánanézek!

Ha van a környezetedben olyan, akire ráférne egy átfogó tervező-szervező rendszer, úgy küld el neki ezt a linket https://www.zezil.hu/hirlevel/ !

Biztosan kíváncsi vagy, hogy ki írja a zezil oldalt. A “Rólam” menüpont alatt nem csak rólam tudhatsz meg többet, hanem arról is, hogy miért jött létre a zezil! A “Személyes” menü alatt pedig megtalálhatod azokat az írásaimat, amik által további információkat tudhatsz meg a kulisszák mögül.

Ne felejts el követni Facebookon is, hiszen a blog után ezen a felületen vagyok a leggyakrabban jelen.

Örülök, hogy te is belevágsz ebbe a nagy kalandba, amit a Bullet Journal jelent! Meglátod, előbb vagy utóbb nem csak úgy fogsz tekinteni rá, mint egy rugalmasan működő szervező rendszerre, hanem úgy, mint egy hasznos hobbira!

Szép napot!

Cili