Örülök, hogy téged is érdekel a téma!

Az első emailt már el is küldtem neked, melyben egy olyan témáról írok, amit te is biztosan érzel nap, mint nap, mégsem tudatosul benned!

Amennyiben nem találod a levelemet, nézd meg a spam mappádban is! Ne felejtsd el megjelölni az email címem biztonságosnak, így legközelebb biztosan meg fogod kapni az emailt! Ha a következő két órában nem érkezik meg, vedd fel velem a kapcsolatot a cili@zezil.hu címen és utánanézek!

Úgy érzed másnak is hasznos lehet ez az emailsorozat? Küld el neki ezt a linket: https://www.zezil.hu/hirlevel/onismeret-es-fejlodes-a-tervezo-naplod-tukreben/

Július végén megjelenik a könyvem, amiben kézzel fogható segítséget kapsz a tervezőnaplód létrehozásához és eredményes használatához. Az “aha” élmények hatására megérted a működését, a könyv olvasása közben motiválttá válsz a téma iránt és ami a legjobb, hogy amíg a tervezőnaplóddal foglalkozol önmagadat is jobban megismered! Mindezt tovább támogatja a könyvem időtervezésről szóló fejezete, mely témát az önismeret tükrében vizsgálok.

A könyv már kapható elővételben, de most ennél egy sokkal jobb ajánlatom van számodra! A könyv születik programhoz csatlakozva nem csak a könyvet kapod meg a megjelenése után, hanem már most olvashatsz részleteket a könyvből és videós anyagokkal segítem a könyv témáinak feldolgozását! Május 20-ig mindezt csupán a könyv áráért! Kattints a további részletekért: https://www.iranytu.zezil.hu/almodd-valosagga-az-eleted/

Ha még nem ismersz, olvasd el rövid bemutatkozásomat és böngéssz bátran a honlapomon!

Segítek kezedbe venni életed irányítását, hogy álmaidnak megfelelően élhess!

A védett bejegyzésekhez a jelszó: ZEZILEZ . (Csupa nagybetűvel!)

Jó olvasást kívánok és szép napot!

Cili