Köszönöm a részvételt!

Ne felejtsd el, hogyha több füzetet is bejelöltél magadnak, akkor ennél a Facebook posztnál tudod megírni nekem, hogy melyik füzetre vágysz a legjobban!

A nyereményjáték 2019. augusztus 12-én  este 10 órakor zárul.

Emailben küldök egy visszaigazolást a jelentkezésedről, hogy leellenőrizzem, nem írtad-e el a címed. Ha pár percen belül nem kapod meg, nézz szét a promóciók fülön és a spam mappában is. Ne felejtsd el megjelölni az email címemet biztonságokosként, mert a győzteseket email-ben értesítem!

Egy ember csak egyszer jelentkezhet, de ha ismersz olyat, aki szeretne egy ilyen füzetet, akkor oszd meg ezt a Facebook posztot, vagy küld el neki ezt a linket: https://www.zezil.hu/2019/08/04/nyerd-meg-almaid-fuzetet/

Amíg az eredményre vársz, nézz szét a blogomon! A zezil – kreatív idő tervezés célja, hogy segítsen kezedbe venni életed irányítását azért, hogy álmaid életét élhesd!

Létrehoztam egy email sorozatot, amiben lépésenként végigvezetlek egy folyamaton, mely során az értékrendeden és az életterületeiden alapuló életcélokat tudsz kitűzni, majd azokat beépíteni a napi terveid közé. Erre a sorozatra itt tudsz feliratkozni.

Amennyiben Bullet Journalt használsz, úgy lépj be te is a Bullet Journal KlubbaEz a Bullet Journal köré szerveződő legnagyobb magyar közösség.

Ha pedig most kezdenéd el a Bullet Journalt, segítek neked. Kövesd ennek az ingyenes email-sorozatnak a feladataid. 8 nap múlva kezedben lesz az első BuJo-d, és a működése is világos lesz számodra!

Ha a funkcionális tervezés érdekel, ajánlom figyelmedbe ezt a csoportot.

Ha tetszik, amit csinálok lájkold a Facebook oldalamat is!

Pinteresten témánként gyűjtöm a Bullet Journalról szóló képeket és Instagramon is megtalálsz!

Kérdésed vagy észrevételed van? A cili@zezil.hu email címen el tudsz érni engem!

Köszönöm, hogy velem ünnepelsz! Szorítok, hogy tiéd legyen az egyik füzet!