blog

Ünnepeljünk egy nyereményjátékkal

A zezil 2021-ben az 5. szülinapját ünnepli, és egy minden eddiginél nagyon nyereményjátékkal vár Téged!

5 csodálatos Leuchtturm1917 jegyzetfüzetet sorsolok ki, mindegyik füzet mellé pedig egy további ajándék jár a nyereményjátékban résztvevő 5 partner felajánlásaként.

A játék 2021. július 19-én indul és augusztus 4-én, este 10 órakor zárul.

Nézzük a részleteket!
Continue reading „Ünnepeljünk egy nyereményjátékkal”

Őszi nyereményjáték

Az őszi nyereményjáték keretében 3 csodálatos Leuchtturm1917 jegyzetfüzetet sorsolok ki,  valamint egy példányt a Kreatív időtervezés – Legyen élmény a feladataid vezetése című könyvemből.

A játék november 25-én indul és december 2-án, este 10 órakor zárul.

Készülj fel, mire a füzeted teli lesz, és biztosítsd be magadat egy új füzettel. Continue reading „Őszi nyereményjáték”

A füzetem és én – Szegediné Antal Anikó

A Füzetem és én sorozat első részében Egger Zsófia mutatkozik be és mutatja be a füzetét nekünk. Ebben a sorozatban 10 állandó kérdés mellett +1 kérdésre válaszolnak az interjú alanyok a tervező naplójuk/Bullet Journaljuk kapcsán. (Ha szeretnéd te is megmutatni magad, itt tudsz jelentkezni.) A második részben bemutatkozó Anikó füzete ismerős lehet, ha követsz Bullet Journalos hashtageket Instagramon.


Anikó vagyok, introvertált, mindent túlgondolós, kreatív. Feleség, és egy kisfiú anyukája. Szeretem a minimál dizájnt, a fekete-fehéret és a tiramisut. Nem szeretek sokáig aludni, és nem szeretem a bézs színt.

Continue reading „A füzetem és én – Szegediné Antal Anikó”

A füzetem és én – Egger Zsófia

A Füzetem és én sorozat első részében Egger Zsófia mutatkozik be és mutatja be a füzetét nekünk. Ebben a sorozatban 10 állandó kérdés mellett +1 kérdésre válaszolnak az interjú alanyok a tervező naplójuk/Bullet Journaljuk kapcsán. (Ha szeretnéd te is megmutatni magad, itt tudsz jelentkezni.)

Egger Zsófia fiatal, kezdő vállalkozóként felnőtteknek tart kötés, horgolás, hajfonás workshopokat. Érdeklődési körébe tartoznak többek között a különböző kézműves tevékenységek, önismereti módszerek és időbeosztási technikák. Felismerve, hogy sokakat az időhiány akadályoz abban, hogy a hobbijukkal foglalkozzanak, a “Van időm alkotni” nevet választotta a vállalkozásához. Ez egyrészt egy pozitív megerősítés, másrészt utal arra célkitűzésére is, hogy támogassa a hozzá fordulókat olyan tanácsokkal, amelyek segítségével több időt tudnak alkotásra fordítani. Continue reading „A füzetem és én – Egger Zsófia”

Mi NEM BuJo?

Már több bejegyzésemben is volt szó a Bullet Journal-ról és annak elkészítéséről. Így most ideje arról is beszélni, hogy mi az, ami biztosan nem BuJo. Talán ez is segít majd Téged, hogy jobban megértsd, miről szól ez a naplóvezetési rendszer. Ha pedig elég kitartó vagy, és végigolvasod a bejegyzésem, akkor abban is segítek Neked, hogy miért jó ezt tisztázni magadban, és milyen előnye lehet annak, ha rájössz, tulajdonképpen te nem is egy Bullet Journal-t vezetsz. Continue reading „Mi NEM BuJo?”