Bemutatkozik a zsebfüzet

Hogy mikor született meg a zsebfüzet gondolta, arra már pontosan nem emlékszem. Talán 2-3 évvel ezelőtt, amikor egy olyan tervező rendszerem volt, ami három füzetből állt össze. Egy a gyűjteményeknek és az éves, havi eseményeknek, egy a napi tervezőnek, és egy az állandó adatok gyűjteményének. Ebből az utolsóból alakult ki az a kicsi füzet, ami pont akkora, hogy bele tudd tenni az A5-ös jegyzetfüzeted hátsó zsebébe.

Mire tudod használni a zsebfüzetet?

Nem kell újra átírnod évről évre a fontos adatokat

Nagyon sok olyan adatot kell évről évre átírni egyik határidőnaplóból a másikba, egyik BuJoból a következőbe, ami gyakorlatilag semmit sem változik, de mégis jó ha veled van. Ha ebben a kis zsebfüzetben gyűjtöd össze ezeket az információkat, akkor az új füzet kezdetével nincs más dolgod, mint áttenni egyikből a másikba, és máris rengeted időt spóroltál meg magadnak!

Milyen adatokra gondolok?

 • A szülinapokra, névnapokra, évfordulókra.
 • A lakcímekre és a legfontosabb telefonszámokra (jól jöhet, ha elhagyod a telefonod, vagy otthon felejtetted reggel)
 • A fontos irataitok adataira és azok lejárati dátumára
 • Olyan teendőlistára, amit évente kell csak elvégezni
 • Allergiát és gyógyszerérzékenységek listájára
 • Háziorvos rendelési időpontjaira és elérhetőségére

Gyűjtemények gyűjtőhelye

Sok olyan gyűjteményed van, ami nem foglal el egész oldalt egy év alatt sem, szükséged van rá, de nem akarod mindig átírogatni. Kezd el ezeket vezetni a zsebfüzetedbe, így akár éveken át tudod majd gyűjtögetni az infókat egy-egy témához.

Milyen gyűjteményekre gondolok?

 • Bakkancslista
 • Könyvek listája, amit el szeretnél olvasni
 • Kedvenc zenéid listája
 • Egyszer ide vissza szeretnék menni / el szeretnék jutni – utazási lista
 • Kölcsön adtam / kölcsön kaptam lista
 • ….

Projektfüzet

Éppen egy nagy projekten dolgozol, amihez sok jegyzetet készítesz. Írhatnád ugyan a Bullet Journalodba is, de akkor gyorsan megtelne, a projekted meg úgyis lezárul egy hónap múlva és utána nem lesz szükséged az információkra.

Mi sem jobb megoldás erre, minthogy a zsebfüzetedben kezded el vezetni a projektet, amikor pedig lezárul, ki tudod venni a jegyzetfüzetedből.

Elég lesz-e a füzetem erre az évre?

Habár egyáltalán nem kötelező megvárni az év elejét egy új füzet elkezdésével, mégis sokan kötjük január elsejéhez az új füzet nyitását.  Szóval ha december elején már csak pár lapod maradt, akkor ki tudod egészíteni egy zsebfüzetnyi üres oldallal a füzetedet. Nem kell visszafognod magad a jegyzetelésben, mehet minden a megszokott rendben.

Bemutatkozik a zsebfüzet

Most, hogy már tudod, hogy hol a helye és mire tudod használni, lássuk részletesen a zsebfüzetet.

A mérete

19,2 x 13,5 cm, így pont beleillik az A5-ös jegyzetfüzet hátsó zsebébe. Kétféle vastagságban létezik, van 40 és 80 oldalas változata. A vékonyabbikat észre sem veszed, hogy benne van a füzetedben, de arra azért felhívom a figyelmedet, hogy a 80 oldalas változat egy picit megemeli a füzeteidet, ahogy a képen is láthatod.

A 40 oldalas füzet széle látható. Szinte észre sem lehet venni!
A 80 oldalas füzet már egy picit meglátszik a füzeted vastagságán, cserébe viszont rengeteg extra oldad lesz a jegyzetelésre!
A lapok

Természetes ponthálós lapokkal készül a füzet.  A borítója vastagabb vajszínű karton, a belső lapok pedig 80 g-os színű papírból készültek. A képen készítettem egy tollpróbát hozzá.

Hogyan lehet a tiéd?

A zsebfüzetet most ajándékba adom minden A5-ös jegyzetfüzet mellé. Nincs más dolgod, mint hogy használd a zsebzezil kuponkódot, amiért most még 10 % kedvezményt is kapsz! Ha pedig egy pen looppal is kiegészítenéd a füzetedet, akkor tegyél egyet a kosaradba és alkalmazd a penloop kuponkódot!

Figyelem, a zsebfüzet nem fog megjelenni a rendelésedben, de a kupon láttán majd belekerül ez is a csomagodba!

Már csak 1 db Médium méretű füzet van készleten, úgyhogy siess!  A kupon a készlet erejéig ill. 2018. május 18-ig érvényes!

Te mire használnád?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..