Szumma szummárum

Köszönöm, hogy ennyien jelentkeztetek a játékra! Sokan tippeltetek nagyon nagyon  közel a megoldáshoz. A nyertest már emailben értesítettem. Most pedig következzenek a részletek.

Aki még nem hallott róla, annak elmondom, hogy egy játékra hívtam az olvasóimat. Meg kellett tippelni, hogy a NaNoWriMo kihívásom keretében, összesen hány szót írtam a novemberi bejegyzéseimben.

Itt láthatjátok az egyes bejegyzéseket:

A végeredmény tehát 10040 szó.

Egy kis statisztika

A játékra összesen 74-en jelentkeztetek. A legkisebb tipp 1000 a legnagyobb pedig 600000 ( 🙂 ) volt.

Hárman egyformán közel tippeltek a végeredményhez, ketten a  10001 választ adták, egy valaki pedig 10079-et tippelte, így köztük a random.org segítségével sorsoltam ki a nyertest.

1 Andrea
2 Szie
3 Sziszi

A nyertes tehát Sziszi 10079-es tippel.

Köszönöm, hogy részt vettetek a játékban!

Sajnos most csak egy ember viheti haza a Leuchtturm1917 Bullet Journal füzetét.

Ha te is szeretnél egyet a karácsonyfa alá, úgy igyekezz, mert a zezil boltban már csak 5 db van készleten. Előreláthatóan csak jövőre fog új áru érkezni és akkor már a megnövekedett szállítási díjjal tudom csak postázni a rendeléseket.

A továbbiakban is több tematikus cikket fogok közzétenni az oldalamon a Bullet Journal-lal kapcsolatban. Érdemes lesz később is visszalátogatni!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..