Amikor nyoma sincs a megszokásnak

Nálatok is biztosan előfordult már, hogy felborul a rend, hogy semmi sem úgy történik, ahogy az megszokott. Elveszted a fonalat és nincs is időd keresgélni. Valahogy így alakult ez nálunk is az elmúlt napokban.

Ezer éve nem fordult már elő velem, hogy három egymást követő nap is elmaradjon a másnapom megtervezése. Néha ugyan hétvégenként nem érzem ennek fontosságát, de jellemzően csak az egyik nap hagyom magam úszni az árral. Ami nagyon jó és nyugodt. Nyugodt, mert a hét többi napján odafigyelek a dolgokra. Mert egyértelműen fel van írva, ami fontos, így nem kell aggódnom, hogy elfelejtek valami lényegbevágót.

A mostani három nap alatt egyedül a havi tervezőmre pillantottam rá. A lényeges dolgok így rögtön eszembe jutottak. A háztartással csak annyira törődtem, amennyire jól esett. A többi meg majd ráér, ha mindenki meggyógyul. Mert van az úgy, hogy nyoma sincs a megszokásnak. Van úgy, hogy ebben is van valami jó.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .