Most kezdem..

Ahogy böngészgetek a neten léptem nyomon belebotlok. Rákerestem, jelentkeztem és ettől a héttől az én írásaimat is olvashatjátok a Vigyázz! Kész! Posztolj! keretein belül!

Mi is az a VKP?

Egy kezdeményezés, hogy legyen valami, ami egy kicsit összeköti a bloggereket. Ez a valami nem más, mint egy kéthetente megjelenő bejegyzés, amit mindenki ugyanabban a témában ír meg a saját oldalán. A témát az ötletgazda, Orbán Szilvi a Pillecukor blog írója küldi nekünk egy héttel korábban, így marad egy kis időnk a rákészülésre. Az írásainkat szerda estétől csütörtök estéig közölhetjük a Vigyázz! Kész! Posztolj! keretein belül, addig a témát titokban kell tartani! A bejegyzéseim alatt az összes többi tag írására mutató linket is megtaláljátok majd.

vigyazzkeszposztolj

Kíváncsian várom, hogy milyen témák jönnek majd és hogyan állom meg a helyem. Ezzel egy kicsit kihívás elé szeretném állítani magam, hogy olyan témáról is írjak, amit nem én találtam ki magamnak. Az első Vigyázz! Kész! Posztolj!-os bejegyzésemet csütörtökön olvashatjátok majd a blogomban!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .